miércoles, 5 de octubre de 2011

RESUM MESOS ESTIU(JULIOL I AGOST)


De nou comencem amb un GRACIES! (AMB MAJÚSCULES) amb negreta i redundant. Gràcies a tots/es els que ens heu trucat i ens heu agraït l’escrit de la inauguració i gràcies a tots/es els que ens heu visitat aquest estiu. La veritat es que per nosaltres a sigut una nova experiència del tot enriquidora i estimulant. Hem compartit visions de vida, aventures, opinions, emocions mentre ens deixaven captivar per la tranquil•litat serena de l’estiu pirinenc. Un temps massa curt a muntanya on tot floreix i fructifica amb poques setmanes. L’estiu a muntanya és voluptuós, enèrgic, ràpid, embriagador , audaç...en suma INCOMPARABLE!

Hem conegut nova gent, la majoria de diverses zones de Catalunya però també de llocs diversos de la península. El que hem volgut es que us sentíssiu molt bé a la casa, com si fos “ca vostra”...i fent servir les paraules de Sisa: “que casa meva és casa vostra sí es que hi ha cases d’algú”.

L’estiu, sobretot el juliol, ha estat molt plujós. Ja va començar el dia 3 amb anuncis del servei meteorològic que es van complir. Les pluges del dia 3 van ser les següents: Llanars: 5,0
Molló: 26,1
Núria: 6,8
Ribes de Freser: 9,6
Ripoll: 16,0
Sant Joan de les Abadesses: 29,0Sant Pau de Segúries: 15,8 Setcases: 16,2
Tregurà: 9,2 Ulldeter: 3,1.

I aquesta ha estat la constat de tot el mes. Fins i tot vam haver d’anular alguna sortida. Diuen que ha estat, a les comarques gironines, un dels juliol amb més pluja des de l’any 1981...només a Girona es van recollir 155 litres.

L’agost ha estat una mica millor, si parlem de meteorologia i no ens ha espatllat cap dels plans previstos, només el de la nit de sant Llorenç i la seva pluja d’estels. La sortida més accidentada va ser la que vam fer de Vallter ha Thoés, passant per les gorgues de Carançà, ja que un cop arribats a Thoés el tren groc s’havia espatllat i, quan va passar, només arribava fins a Montlluís i nosaltres havien de tornar a Tregurà, a Can Carola que ens esperaven altres hostes per sopar!!!. Però de moment tot té solució i sota una pluja intensa van menjar a cobert davant d’un bon foc i gaudint de l’obsequi d’un client: coca de crema banyada amb xocolata i amb garnatxa negra. Bon profit i esperem hagueu passat un bon estiu!

1 comentario:

  1. epssss realment val la pena anar a passar uns dies a can carola, per la calidesa de la casa iloa collidors dels seus propietaris, per la companyia i les xerrades, per les habitacions tant ben cuidades, per la zona pirinenca n es troba i per tot l'assessorament que ens han donat durant els dies que hem estat per allà!

    ResponderEliminar